Política

Camacho alerta Mas que el 27S poden guanyar els "radicalismes més extrems"

La líder popular preveu un escenari on els ciutadans hauran de triar entre les polítiques populistes del 'corralito' i separatistes , o bé polítiques de recuperació, de serietat i de sentit comú com, al seu judici, són les del PP.

29 junio, 2015 13:56

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, de posar en safata que guanyin els "radicals més extrems" a les eleccions autonòmiques del pròxim 27 de setembre.

"En aquesta bogeria de procés de ruptura i divisió, el populisme independentista està posant en safata en aquesta última fase l'entrada al populisme de l'esquerra radical", ha retret la candidata popular al president de la Generalitat durant una roda de premsa.

Camacho ha alertat que Mas pot portar Catalunya a una situació limit el 27S, on guanyin els populismes de l'esquerra radical i "portin corralitos". D'aquesta manera, ha considerat un escenari en què els ciutadans hauran de triar entre les polítiques populistes del 'corralito' i separatistes, o bé polítiques de recuperació, de serietat i de sentit comú com, al seu judici, son les del PP.

"És l'hora de reforçar sense dividir ni trencar, és l'hora de la concòrdia. Per això ens convé més als catalans tenir propostes com el MWC que la Comissió per a la Transició Nacional", ha resolt.