Política

Ciutadans exigeix a la Generalitat l'eliminació de les multes lingüístiques i la devolució de l'import de les sancions

La diputada autonòmica Inés Arrimadas ha qualificat aquestes sancions de "multes de la vergonya" i ha afegit que són "impròpies d'una societat democràtica".

10 junio, 2015 12:24

La diputada de Ciutadans (C's) Inés Arrimadas ha exigit a la Generalitat "l'eliminació de les multes lingüístiques i la devolució dels imports de les sancions imposades als comerciants que no retolen els seus establiments en català".

Arrimadas ho ha defensat durant la comissió d'Empresa i Ocupació del Parlament autonòmic arran d'una proposta de resolució presentada per la seva formació en aquest àmbit.

La diputada ha qualificat aquestes sancions de "multes de la vergonya" i ha afegit que són "impròpies d'una societat democràtica" i "un atropellament a la llibertat individual dels autònoms i petits comerciants".

Finalment, Arrimadas ha sol·licitat també la compareixença del conseller d'Empresa i Ocupació davant de la Cambra autonòmica, "que tingui la valentia de parlar de les multes i les sancions que s'imposen perquè tots els ciutadans sàpiguen de primera mà els atropellaments que s'estan cometent".