La ex ministra de Defensa y de Vivienda Carme Chacón

La ex ministra de Defensa y de Vivienda Carme Chacón

Política

Chacón avisa a Colau que si sotmet Barcelona al pla secessionista no compti amb el PSC

La ex ministra de Defensa i dirigent del PSC recorda que la capital catalana "és una ciutat integradora, cosmopolita, universal".

9 junio, 2015 12:57

La ex ministra de Defensa i dirigent del PSC, Carme Chacón, ha advertit que si la líder de Barcelona en Comú (BeC), Ada Colau, sotmet Barcelona al projecte secessionista promogut per Artur Mas i els seus socis d'ERC no obtindrà el suport del PSC per formar govern a la ciutat: "Si Ada Colau pretén supeditar Barcelona al procés soberanista no hi serem".

La dirigent socialista ha fet aquest comentari a través de les xarxes socials, i ha afegit que la capital catalana "és una ciutat integradora, cosmopolita, universal". Cal recordar que la ex ministra és una dels dirigents del PSC que més contundentment s'ha mostrat contrària a les tesis rupturistes de Mas.

Chacón està valorant presentar-se a les primàries per ser candidata del PSC a les eleccions generals. Una possibilitat que compte amb l'aval del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que, aquest dilluns, la va animar a donar el pas i presentar la candidatura.