El alcaldable del PP por Barcelona, Alberto Fernández Díaz, durante la presentación de las líneas estratégicas de su programa marco para Barcelona

El alcaldable del PP por Barcelona, Alberto Fernández Díaz, durante la presentación de las líneas estratégicas de su programa marco para Barcelona

Política

Alberto Fernández critica el "discurs de l’odi" de Colau

Fa una "crida a la reflexió " a l'alcaldable Colau i li recorda que "el to d'una campanya no és el de l'insult, l'agressió o l'amenaça", ja que "una campanya no es fa des de la destrucció" perquè "no tot s'hi val".

11 mayo, 2015 12:57

L'alcaldable del PPC a Barcelona, Alberto Fernández, ha carregat contra el discurs de l'"odi social" de la líder de BComú Ada Colau i, després de condemnar l'agressió al candidat de CiU Santi Borrull, li ha recordat que el to d'una campanya no ha de ser d'"insults, amenaces o agressions" i que "no tot s'hi val".

En declaracions als mitjans al barri de la Trinitat Nova, al districte barceloní de Nou Barris, on ha presentat les seves propostes per a la gent gran, Fernández ha condemnat "rotundament" l'agressió que va patir el candidat de CiU mentre repartia propaganda electoral.

Fernández critica el doble raser per mesurar les agressions

Així mateix, el candidat popular ha recordat que el PPC pateix "des de fa temps" agressions d'aquest tipus i 'escratxes' com el que va viure l'alcalde Xavier Trias, que són "intolerables", però que quan "li van passar al PP no tenien prou importància". Fernández ha reconegut llavors la seva "preocupació" pel "to" dels discursos de Colau i del líder de Podemos, Pablo Iglesias, durant l'acte conjunt d'aquest cap de setmana.

"Discrepar políticament no vol dir odiar. Hi ha discursos que es construeixen no des de la discrepància, que sempre és legítima i imprescindible en democràcia, sinó que es fan des de l'odi i la confrontació", ha destacat. Per això, ha recordat a Colau que "no pot substituir el discurs de la lluita de classes comunista pel discurs de l'odi social de Pablo Iglesias i Podemos".

Finalment, Fernández ha fet una "crida a la reflexió" a l'alcaldable Colau i li ha dit que "el to d'una campanya no és el de l'insult, l'agressió o l'amenaça", ja que "una campanya no es fa des de la destrucció "i" no tot s'hi val ", sinó que és "imprescindible el respecte".