Política

PP: "Aquest Govern que imagina estats sobirans utòpics oblida i maltracta els més necessitats"

"Amb el full de ruta del senyor Mas no menja ningú, només vostès i les seves entitats afins perquè la major part dels catalans no arriben a final de mes amb el seu full de ruta", afirma el diputat autonòmic Rafael López.

6 mayo, 2015 12:35

El diputat autonòmic del PPC Rafael López ha denunciat aquest dimecres que "aquest Govern que imagina estats sobirans utòpics, Ítaques idíl·liques, estructures d’estat impol·lutes, jornades històriques diàries, festes tricentenàries fastuoses, aquest Govern [autonòmic] de CiU i ERC resulta que oblida i maltracta els més necessitats".

Durant la seva intervenció a la sessió de control al Govern del ple del Parlament autonòmic, el diputat popular ha retret a la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, que "no tenen pressa per pagar els 175 milions d’euros que deuen a les famílies, ni per pagar els 82 milions d’euros que deuen a les persones amb discapacitat, ni els 50 milions al tercer sector ni els 90 que deuen a les residències".

"Posi’s a la pell de qui més ho necessita i paguin el que deuen, perquè Catalunya, per això, per recuperar l’economia, sí que té pressa", ha criticat. Així mateix, López ha acusat Munté de "convertir les entitats socials en el principal banc de la Generalitat" i ha ironitzat preguntant a Munté si "no cobra massa per ser tant irresponsable". “Vostè és de les conselleres millor pagades d’Espanya però mai és responsable de res", ha sentenciat.

Finalment, el dirigent del PP ha considerat que "amb el full de ruta del senyor Mas no menja ningú, només vostès i les seves entitats afins perquè la major part dels catalans no arriben a final de mes amb el seu full de ruta".