Política

El Govern autoritza una consulta popular a l'Ajuntament de Cabrils

L'Executiu de Mariano Rajoy ha explicat que la consulta s'autoritza perquè l'objectiu d'aquesta compleix amb els requisits de la Llei, atès que es tracta d'un assumpte de competència propia municipal i d'interès local.

21 abril, 2015 14:19

El Consell de Ministres ha autoritzat a l'Ajuntament de Cabrils (Maresme) a celebrar una consulta popular per trobar una solució a l'espai que ocupa la zona d'estacionament dels Horts de la Santa Creu. 

El Consistori de la localitat realitzarà la següent pregunta als seus ciutadans: "Quina solució prefereix per l'espai que actualment ocupa la zona d'estacionament dels Horts de Santa Creu'". Una pregunta que podrà ser resposta de dues maneres: Mantenir l'aparcament existent; o bé, reconvertir l'espai en una plaça.

L'Executiu de Mariano Rajoy ha explicat que la consulta s'autoritza perquè l'objectiu d'aquesta compleix amb els requisits de la Llei, atès que es tracta d'un assumpte de competència propia municipal i d'interès local. El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques és l'encarregat de tramitar la corresponent solicitud d'autorització per la seva aprovació en el Consell de Ministres.