Política

Batlle assegura que hi ha "molt bona col·laboració" entre Mossos, Policia Nacional, Guardia Civil i CNI

El director general dels Mossos d'Esquadra també afirma que el terrorisme islàmic és "una amenaça amb la que haurem de conviure".

12 abril, 2015 18:22

El director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha declarat durant una entrevista al 324 que hi ha "molt bona relació" entre la policia autonòmica, la Policia Nacional, la Guardia Civil i el CNI: "Per part de les unitats d’intel·ligència del cos de Mossos d’Esquadra hi ha una molt bona relació. Com la que hi ha amb la Policia Nacional i la Guardia Civil".

Batlle ha explicat que el CNI "és un element essencial del sistema de seguretat”" i que també "hi ha molt bona col·laboració".

El director general ha assenyalat que des dels Mossos d’Esquadra "oferim i demanem lleialtat" i que "la confiança que l’Audiencia Nacional fa en els mossos per fer operacions de complexitat" és total.

El jihadisme, "una amenaça amb la que haurem de conviure"

"És una amenaça amb la que haurem de conviure", ha espetat Batlle davant la pregunta de la periodista de si el terrorisme islàmic havia vingut per quedar-se.

Tot i així, ha volgut tranquil·litzar l'opinió pública i ha assegurat que la cèl·lula jihadista desmantellada aquesta setmana a Catalunya no tenia encara una capacitat real d’atemptar.