Sonia Sierra. Carina Mejías y Marilén Barceló

Sonia Sierra. Carina Mejías y Marilén Barceló

Política

Mejías: "C’s es la primera força constitucionalista a Barcelona"

La candidata de C's a la Alcaldia de Barcelona destaca el creixement del seu partit, que es col·loca tercer en el Consistori superant a forces com ERC, PSC i PP.

25 mayo, 2015 13:06

La candidata de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha afirmat que "C’s ha entrat amb força a l’Ajuntament" i que "el seu pacte és amb tots els barcelonins per resoldre els problemes de la ciutat".

En roda de premsa a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona i acompanyada pels cinc regidors de C’s a la ciutat després del 24M, Mejías ha destacat que la seva formació "és la tercera força política i la primera força constitucionalista del consistori".

Segons la líder de la formació taronja a la capital catalana, els barcelonins han votat en tres sentits: "En clau de crisi, perquè els problemes de Barcelona no poden esperar més; contra la corrupció i per la frenada en sec del separatisme perquè Barcelona deixi de ser un instrument al servei dels independentistes i del seu discurs d’enfrontament i divisió".

"Ciutadans no pactarà ni quotes de poder, ni càrrecs, només polítiques en benefici del conjunt dels barcelonins, sobretot d’aquells que han estat oblidats pel govern en l’última legislatura", ha sentenciat la número u de C’s de Barcelona.