El periodista Salvador Cot

El periodista Salvador Cot

Vida

Salvador Cot dirigirá 'El Singular Digital'

El periodista terrassenc abandona després de cinc anys la direcció de 'Nació Digital'. També serà accionista al seu nou mitjà.

7 abril, 2015 17:58

Ja es coneix el destí de Salvador Cot. El periodista, que fa dues setmanes va anunciar que deixava Nació Digital, mitjà que havia dirigit durant els darrers cinc anys, serà a partir d'ara el director d'un altre diari digital de la órbita de l'independentisme i el nacionalisme, El Singular Digital.

El fitxatge de Cot comportarà d'altres canvis. A El Singular Digital, el fins ara director, Lluís Bou, passarà a ser director adjunt. A més, Cot té el projecte de potenciar la informació en el seu nou mitjà, que, excepte en la seva etapa inicial -del 2006 al 2008- sempre ha apostat per donar preeminència a la opinió. El nou director preveu també augmentar la plantilla de periodistes del diari, que ara és de quatre persones, amb una o dues incorporacions més. Cot també s'incorpora a El Singular Digital com a accionista minoritari.

La trajectòria

Salvador Cot, nascut a Terrassa el 1965, havia estat director de Nació Digital els darrers cinc anys. Anteriorment va ser subdirector de l'Avui, i cap de la seva edició digital. També havia treballat a TV3, a les delegacions de Madrid, París i Bilbao, a TVE-Catalunya, COMRàdio, Diari de Barcelona i Diari de Terrassa.

Cot serà el cinquè director d'El Singular Digital en els seus nou anys de vida, després de Lluís Bou (2012-2015), Rafael de Ribot (2009-2012), Toni Aira (2008-2009) i Jordi Cabré (2006-2008).