Cartel del acto

Cartel del acto

Política

SCC dóna la paraula als joves davant PSC, PP, C’s i UPyD

L'acte, titulat "Tenim la paraula, joves per a un país millor", tindrà lloc al Cerclè Català de Madrid el dimecres 10 de juny a les 19:30h i va dirigit a joves de tot el territori que vulguin expressar la seva opinió sobre el futur d’Espanya.

6 junio, 2015 13:14

L'entitat europeista Societat Civil Catalana organitza el proper dimecres a Madrid un col·loqui dirigit a joves de tot el país que vulguin expressar la seva opinió sobre el futur d’Espanya i els reptes polítics que es presenten.

L'acte, titulat "Tenim la paraula, joves per a un país millor", tindrà lloc al Cerclè Català el dimecres 10 de juny a les 19:30h i s’emmarca dins del cicle 'Diàlegs per la convivència' promogut per la mateixa entitat.

L’acte ha volgut reunir joves de diferents sensibilitats polítiques i integrants de diferents partits i, per aquest motiu, hi intervindran Arantxa Calvera, exviceprimera secretària Institucional de la Joventut Socialista de Catalunya (PSC); Andrea Levy, vicepresidenta general d'Estudis i Programes del PP català; Fernando de Páramo, secretari de Comunicació de Ciutadans; Toni García, membre del Consell Territorial de UPyD Catalunya; i Nacho Corredor, politòleg.

Finalment, està previst un espai de temps on els joves assistents podran formular preguntes als ponents abans de la cloenda de l'event.