Política

El PSC guanya l'Alcaldia d'Els Hostalets de Pierola en un sorteig

L'empat tècnic entre ERC i el PSC ha provocat que escullin el cinquè regidor del consistori municipal a través d'un sorteig amb capses de cartró.

28 mayo, 2015 11:13

El PSC d'Hostalets de Pierola va presentar un recurs davant la Junta Electoral per a que es comptabilitzés com a vàlid un vot que el passat dia de les elecciones es va considerar nul al contenir una targeta censal dins el sobre.

La Junta Electoral ha acceptat el recurs, la qual cosa ha significat un empat tècnic entre ERC i el Socialistes Independents-Catalunya Progrés (SI-CP) a 439 vots i quatre regidors cadascun.

La manera que han trobat per desencallar la situació ha estat a través d'un sorteig entre les dues formacions per veure qui s'enduia el cinquè regidor en el consistori de la localitat.

Aquest dimecres als Jutjats d'Igualada s'han posat unes paperetes dins d'una capsa de cartró i un membre de la Junta n'ha extret una que ha donat el regidor a SI-CP. Sembla ser que a ERC no li ha agradat el resultat i ja ha anunciat que presentarà al·legacions.