Política

Ciutadans demana acabar amb els concerts basc i navarrès

Albert Rivera creu que s'haurien d'integrar al "règim comú" i recorda que si encara no s'ha dut a terme és perquè "el PP i PSOE no han volgut".

20 mayo, 2015 13:43

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha concedit una extensa entrevista en el diari El Mundo en la que ha demanat acabar amb el règim fiscal particular que ostenten el País Basc i Navarra.

Rivera s’ha mostrat a favor d’incorporar-lo al model que tenen la resta de comunitats quan ha afirmat que "País Basc i Navarra han d’unir-se al règim fiscal comú".

El líder de la formació taronja ha matitzat que cal "fer-ho amb temps, pactar-ho i portar-ho a les Corts", però ha recordat que si no s’ha dut a terme encara és perquè "PP i PSOE no han volgut en els últims anys".

Es desmarca de Podemos

Rivera també ha argumentat contra els qui situen al seu partit com una espècie de rival a Podemos. El líder de C’s ha explicat que "són diferents" perquè mentre "Ciutadans és la resposta al'‘i ara què fem?', Podemos és [una resposta] a què ha passat”.

"Ells són un fenomen que sorgeix amb la indignació de la crisi" i no "un projecte a llarg termini", ha sentenciat Rivera.