Els bons resultats que pronostiquen les enquestes per a Ciutadans, i més concretament, les anàlisis que apunten que el partit taronja estaria captant bona part dels seus nous votants en les files del PP, ja està tenint una traducció visible en el discurs dels populars. Sense deixar de carregar contra els seus adversaris tradicionals, l'esquerra i el secessionisme, la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat aquest dimarts extraordinàriament agressiva amb C's, a qui ha acusat de "menysprear la gent gran", considerant que no es pot confiar en ells per gestionar les pensions.

En declaracions a la premsa a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) acompanyada per l'alcaldable del PP català al municipi, Sonia Esplugas, la líder dels 'populars' catalans s'ha apartat considerablement de la política municipal estricta i ha parlat de pensions. Ficant en el mateix sac, i com a antagonistes, CiU, el PSC i C's.

Així, Sánchez-Camacho ha demanat als votants que "es pensin molt el seu vot en les properes eleccions", en relació a les pensions. "CiU ha deixar de pagar les residències d'avis, els socialistes van congelar les pensions, i Ciutadans menysprea la gent gran". "No es pot posar en mans d’ells la gestió de les pensions perquè no creuen en la gent que va néixer abans del 78", ha afirmat Sánchez-Camacho, referint-se al partit taronja.

'Sorpasso' a l'Hospitalet, segons una enquesta

Justament a l'Hospitalet, la darrera enquesta publicada, de la setmana passada i elaborada per El Periódico, donava un petit avantatge de C's respecte al PP, per darrere d'uns socialistes que vorejarien la majoria absoluta.

Un cop llançat el seu atac a C's, Sánchez-Cámacho ha tornat a centrar-se en CiU. "La Generalitat encara té un deute de més de 90 milions d’euros amb les residències a tot Catalunya, i ha deixat de pagar les prestacions essencials a la gent gran, ja que 4.000 avis s’han quedat sense residència", ha criticat.

"Mentre el Govern de Mariano Rajoy té com a prioritat la gent gran, Mas ha preferit obrir ambaixades arreu del món, ha preferit el Diplocat i ha preferit pagar viatges a l’Uruguai", ha lamentat la líder del PP català.