El primer secretari del PSC, Miquel Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta

Política

Iceta celebra que Pablo Iglesias també defensi reformar la Constitució

El primer secretari del PSC dóna a Podemos la "benvinguda " a la idea de reformar la Constitució i els insta a treballar perquè a la pròxima legislatura no hi hagi majoria absoluta del PP.

7 mayo, 2015 12:55

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha celebrat aquest dijous que el líder de Podemos, Pablo Iglesias, hagi afirmat que un referèndum sobre la independència de Catalunya és "inviable" amb l'actual Constitució i hagi apostat per un procés constituent per discutir sobre la qüestió territorial.

En declaracions als periodistes als passadissos del Parlament autonòmic després de reunir-se amb el líder d'UGT Catalunya, Josep Maria Álvarez, Iceta ha donat a Podemos la "benvinguda " a la idea de reformar la Constitució i els ha instat a treballar perquè ala pròxima legislatura no hi hagi majoria absoluta del PP .

Per la seva banda, Josep Maria Álvarez ha qüestionat que reformar la Llei Fonamental sigui la via per donar encaix a l'anomenat 'dret a decidir', i ha assenyalat que aquest procés podria dilatar massa la voluntat d '"una majoria de la ciutadania".