Política

Trias rebutja un debat cara a cara amb Collboni

L'alcalde de CiU envia una carta al cap de llista socialista dient que "no té previst participar en un format de debat centrat únicament en dos candidats". El cert és que Trias no ha participat encara en cap debat amb cap dels altres candidats.

29 abril, 2015 12:40

El candidat de CiU per Barcelona i actual alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha rebutjat l'oferta del candidat del PSC, Jaume Collboni, de cel·lebrar un debat cara a cara durant la campanya electoral de la capital catalana.

Tal com publica El País, el cap de llista socialista li va demanar per escrit fa uns dies, però l’alcalde nacionalista es va negar tot i "agrair" el gest. Trias s'ha justificat dient que "no té previst participar en un format de debat centrat únicament en dos candidats".

A la missiva, l'edil de la ciutat també li ha expressat a Collboni que comparteix "plenament la necessitat de confrontar idees i propostes", però li recorda que al llarg de la campanya hi haurà "moltes oportunitats de fer-ho, tant en les trobades amb la premsa com, sobretot, en els diferents debats on ens trobarem amb la resta de candidats".

Trias no ha participat encara en cap debat

De moment, Trias no ha participat en cap dels debats de precampanya que s’han celebrat. Entre els més rellevants, no ha participat ni en el que va organitzar el digital Crític, ni en el del passat cap de setmana a Nou Barris, on els integrants de la plataforma Nou Barris Cabrejada van sotmetre els candidats d'esquerres a preguntes sobre la realitat del districte més pobre de la ciutat.

Com ha informat el seu equip de comunicació, tampoc es preveu que l'edil intervingui en cap dels tres debats de demà: ni en el del matí a la Universitat Pompeu Fabra, ni en els de la tarda al Consell de la Joventut i La Farinera, amb les associacions de veïns de l’entorn de Glòries.