El presidente del Grupo Freixenet, de la Fira de Barcelona y de la Cámara de Comercio de España, José Luis Bonet

El presidente del Grupo Freixenet, de la Fira de Barcelona y de la Cámara de Comercio de España, José Luis Bonet

Política

Bonet, sobre l'economia: "Hem passat de jugar a segona, a jugar la Champions"

"El poble espanyol ha donat una lliçó de com s’ha de fer per recuperar-se i s’ha fet", afirma l'empresari.

24 abril, 2015 11:13

El president de la Cambra de Comerç d'Espanya i de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que malgrat la situació complicada de l'economia espanyola les perspectives són molt millor que en l'any 2012.

"Hem passat de jugar a segona a jugar la Champions", ha declarat l’empresari, que tampoc ha volgut obviar que hi ha gent "que ho està passant malament" per l'alt nivell d'atur.

En aquesta línea, el president de Freixenet ha revindicat el seu optimisme i ha assegurat que "el poble espanyol ha donat una lliçó de com s’ha de fer per recuperar-se i s’ha fet".

"La independència seria un desastre per Catalunya"

Bonet també ha apostat pel diàleg com a única solució per resoldre el conflicte entre l’administració autonòmica i el Govern de Mariano Rajoy. L’empresari s'ha mostrat convençut que la independència "seria un desastre per a Catalunya, Espanya i Europa".

Finalment, i en relació al boicot al seus productes de Freixenet, ha declarat que "hi ha gent pel carrer que em diu que em farà boicot, però pels resultats no ho noto".