La candidata de C's a la Alcaldía de Barcelona, Carina Mejías

La candidata de C's a la Alcaldía de Barcelona, Carina Mejías

Política

Advertència de Ciutadans a l’ANC: "No es pot desafiar a l’Estat de dret sense conseqüències"

La candidata de C's a l'Alcaldia de Barcelona es postula com "l'alternativa sensata per Catalunya enfront de l'independentisme i l'immobilisme", i considera que el projecte secessionista está "absolutament debilitat".

14 abril, 2015 13:12

La candidata de C's a l'Alcaldia de Barcelona, Carina Mejías, s'ha postulat com "l'alternativa sensata per Catalunya enfront de l'independentisme i l'immobilisme". L’actual portaveu del grup en el Parlament autonòmic, ha pronunciat aquestes paraules després que l'ANC hagi cridat a la "desobediència" a l’Estat.

"L'Estat democràtic i de Dret continua vigent a Catalunya" ha manifestat Mejías en roda de premsa aquests dilluns a la seu del seu partit. A més, ha assegurat que "C's estarà sempre del costat de la democràcia i dels principis constitucionals perquè són el pacte de convivència en vigor a Espanya” i ha recordat a l’ANC que “no es pot reptar l’Estat de Dret sense conseqüències".

"El projecte independentista està absolutament debilitat"

La portaveu del grup ha afirmat que "el projecte independentista està absolutament debilitat", després que "partits, organitzacions i sindicats s’hagin desmarcat i que el mateix alcalde de Barcelona, Xavier Trias, hagi afirmat que l’independentisme no li convé quan ha estat un dels primers en alimentar-lo".

En relació a l’acte que l'ANC ha convocat per l'11S a l'Avinguda Meridiana, ha advertit que "a Barcelona s'haurien de celebrar esdeveniments on tots els ciutadans s'hi sentin implicats a participar" enlloc de permetre que "s'utilitzi la ciutat com a escenari dels deliris independentistes".

En la mateixa línea, Mejías ha advertit tant a l’entitat secessionista com a l’alcalde de Barcelona que "la ciutat no pot convertir-se en l’escenari d’esdeveniments populistes que només interessen a alguns i on la majoria dels barcelonins no s’hi senten representats".

La 'comissió Pujol' s’ha convertit en un "sainet sòrdid de pactes ocults"

Pel que fa a la comissió d’investigació sobre frau fiscal i corrupció que gira entorn de la figura de l'ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, l’alcaldable per Barcelona ha advertit que !enlloc de demanar responsabilitats polítiques als implicats, la comissió s’hagi convertit en un sainet sòrdid de pactes ocults i de silencis pactats per evitar arribar fins el final perquè hi ha massa gent implicada en la corrupció!.

La dirigent del partit taronja ha assegurat que !C’s continuarà participant de la comissió amb l’objectiu d’esbrinar les responsabilitats polítiques que es puguin deduir d’alguns que encara tenen responsabilitats de [Govern autonòmic]!.