La presidenta del PP catalán, Alicia Sánchez-Camacho

La presidenta del PP catalán, Alicia Sánchez-Camacho

Política

El PP assegura que el full de ruta de CDC i ERC és "paper mullat"

Per la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, aquest document "és la constatació de que Mas i Junqueras volen seguir enganyant als catalans".

31 marzo, 2015 09:21

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha qualificat de "paper mullat" el preacord de full de ruta independentista signat aquest divendres per CDC, ERC i les entitats independentistes. Per la presidenta popular aquest document "és la constatació de que Mas i Junqueras volen seguir enganyant als catalans".

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la nova seu del PPC a L’Hospitalet de Llobregat on ha tornat ha insistir que "les eleccions del 27S mai seran unes eleccions plebiscitàries, són simplement unes eleccions autonòmiques i per molt que s’entestin la llei no canviarà".

Acusa a Mas de mentir

En aquest sentit, la líder del PP ha recordat que "si volen fer una república catalana en 18 mesos, és inconstitucional i il·legal, per tant aquest preacord no té cap validesa jurídica".

Finalment, Sánchez-Camacho ha insistit que "Artur Mas i Junqueras estan fent política ficció" amb aquest acord. "Si el senyor Mas vol continuar instal·lat en la mentida i l’engany, com la llei de consultes o la convocatòria del 9N que són inconstitucionals, que continuï", ha resolt.