Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola

Política

La fortuna familiar dels Pujol es va multiplicar amb productes de "titularitat opaca"

El primogènit afirma que va repartir els diners al venciment d'aquests productes financers entre els set germans i la seva mare, Marta Ferrusola, en parts iguals, i que procedien d'Àustria, Alemanya, Finlàndia, Estats Units i Espanya.

26 marzo, 2015 13:57

El primogènit de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Ferrusola, ha justificat la multiplicació de la fortuna familiar per tenir els diners invertits en "làmines financeres de titularitat opaca", de manera que van aconseguir que els fons es multipliquessin des de 140 milions de pessetes en 1980 fins a vuit milions d'euros el 2000, han explicat fonts judicials.

En la seva declaració com a imputat, Pujol Ferrusola ha afirmat que va repartir els diners al venciment d'aquests productes financers entre els set germans i la seva mare, Marta Ferrusola, en parts iguals, i que procedien d'Àustria, Alemanya, Finlàndia, Estats Units i Espanya.

El fill gran del fundador de CDC no ha explicat per què aquests fons es multipliquen exponencialment fins al 2000 i que després, però, han deixat de donar aquesta rendibilitat; també ha assegurat que el pare es va mantenir sempre al marge de la gestió d'aquests fons i desconeixia com es va fer.