Marcel Coderch, Josep Ginesta y Gemma Calvet

Marcel Coderch, Josep Ginesta y Gemma Calvet

Política

La 'troika' d’ERC anuncia que la crisi a Catalunya “s'acabarà el 28S”

El grup d'experts és més noticia pels seus "pronostics" sobre els escenaris futurs de Catalunya i les seves sortides to que no pas per les accions concretes relatives a la seva funció.

20 marzo, 2015 13:57

Josep Ginesta, un dels tres assessors anomenats per ERC per supervisar que es tirin endavant les 'estructures d’Estat' que ambdós partits -CDC i ERC- es van comprometre a dur a terme, ha anunciat a través del seu compte de Twitter que a Catalunya la crisi acabarà després dels comicis autonòmics previstos pel 27 de setembre.

"Bon dia a totes i a tots! Cada cop que ens diguin que la crisi s'acaba els direm que sí, que la nostra s'acabarà el 28S. Ens en sortirem", ha publicat.

No és la primera vegada que Ginesta s'atreveix a pronosticar escenaris futurs; la setmana passada ja va anunciar que l’Estat "no tindria més remei que negociar la separació" de Catalunya.

De moment, aquest grup d’experts format per ERC ha esdevingut més noticia per les seves declaraciones i sortides de to que no pas per les accions concretes relatives a la funció que se'ls ha encomanat.