Felicitació de l'ex alcalde de Barcelona Joan Hereu a SCC

Felicitació de l'ex alcalde de Barcelona Joan Hereu a SCC

Política

L'ex alcalde Hereu felicita a SCC pel Premi Ciutadà Europeu

"La millor Catalunya, però també la millor Barcelona, la millor Espanya i la millor Europa són les que construeixen projectes de cohesió des del respecte a la diversitat", afirma l'ex alcalde.

19 marzo, 2015 13:03

L’ex alcalde de Barcelona, el socialista Joan Hereu, ha volgut transmetre les seves felicitacions a l’entitat Societat Civil Catalana pel premi 'Ciutadà Europeu 2014' que li ha atorgat el Parlament Europeu.

Hereu ha enviat una carta a l’entitat expressant que "la millor Catalunya, però també la millor Barcelona, la millor Espanya i la millor Europa són les que construeixen projectes de cohesió des del respecte a la diversitat".

Precisament aquest dimarts l’entitat es va reunir amb el portaveu parlamentari del PSC, Miquel Lucena, per expressar el seu rebuig a que s’utilitzin els edificis públics per penjar-hi símbols -estelades- que no respecten la "neutralitat democràctica" de les institucions.

La felicitació de l'ex alcalde de la capital catalana també ha destacat la tasca de SCC a favor de "la concordia, la convivència, la tolerància, la llibertat d’expressió i el diàleg".

Hereu se suma a la llarga llista de personalitats que han felicitat a l'entitat en motiu del guardó del Parlament Europeu.