Menú Buscar

El PP denuncia que De Gispert ha creuat "totes les línies vermelles" adoctrinant a nens en el Parlament autonòmic

El portaveu adjunt del PPC insta a Carme Chacón a presentar-se a les eleccions autonòmiques del 27S i abandoni l'actual posició del PSC d'aliniar-se amb "el radicalisme més independentista".

16.06.2015 10:49 h.
3 min
Santi Rodríguez, portavoz adjunto del PP en el Parlamento autonómico de Cataluña
Redacció

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari PPC, Santi Rodríguez, ha considerat aquest dilluns que les declaracions que Núria de Gispert va fer el passat divendres en un acte institucional amb nens de primària ha creuat "totes les línies vermelles".

"La presidenta del Parlament de Catalunya va creuar totes les línies vermelles amb la seva interpretació de la Guerra de 1714 perquè es debatia si els Borbons o els Àustries accedien al regne d’Espanya", ha denunciat Rodríguez, que ha afegit que la presidenta del Parlament autonòmic també "va animar a manifestar-se a estudiants de primària a favor de la independència l’11 de setembre".

Una actitud que el PPC ha calificat d'impròpia davant la qual la formació està "analitzant accions per deixar constància del nostre rebuig".

No creu que UDC s'hagi desmarcat del pla de Mas

Per altra banda, Rodríguez també ha mencionat que "UDC ha apostat sempre de manera nítida pel procés independentista". Segons el portaveu parlamentari, "durant més de dos anys i mig UDC ha tingut la possibilitat de desmarcar-se del procés sobiranista i no ho ha fet". Aquestes declaracions han tingut lloc a tenor de la consulta que UDC va fer ahir a la seva militància sobre la posició que ha d’adoptar el partit sobre el procés d’independència de Catalunya.

En aquest context, Santi Rodríguez ha explicat que "la pregunta no estava debatint la posició sobre la independència perquè uns militants consideraven el ‘sí’ com aval a Duran i altres el ‘no’” tot afegint que “s’ha pretès decidir sobre l’adequació de la direcció".

Insta a Chacón a liderar un PSC sense independentistes

En aquesta línea, el portaveu adjunt del PPC ha afirmat que "la meitat d’Unió ha votat contra Duran i l’altra contra Mas" i ha assegurat que "aquest resultat evidencia la divisió dels militants d’UDC". "Mas ha aconseguit fragmentar UDC, PSC, CiU i la pròpia societat catalana amb aquesta obsessió per la independència", ha resolt.

Així mateix, Santi Rodríguez ha recordat que !el PSC ha donat suport formacions radicals e independentistes –com a Badalona i a Castelldefels- per crear una alternativa contra el PPC". El popular ha destacat que la seva formació "és l’únic partit que no ha abandonat el seu missatge de moderació, convivència i recuperació econòmica que permeti millorar la societat catalana".

A més a més, el diputat ha instat a Carme Chacón a "presentar-se a les eleccions autonòmiques perquè l’actual directiva està alineada al radicalisme més independentista".

Comentar
fereyes 25/08/2015 - 11:12h
Lamentable la ignorancia y el adoctrinamiento de De Gispert. Primero, la guerra de sucesión, como su nombre indica, era una guerra para liderar España por parte de los Borbones o de los Austrias. Cataluña no luchó de forma homogénea en el mismo bando e incluso fue cambiando según las circunstancias. Decir que la guerra de sucesión fue una guerra de España contra Cataluña, al igual que lo dicen de la guerra civil, es una barbaridad tan grande que no creo que ni ellos mismos se la crean, pero hay que hacerlo para crear esa sensación de victimismo y de identificación de un enemigo común ( principio muy potente de Goebbels ) para su particular construcción nacional. Esta "construcción nacional" recuerda descaradamente al "ministerio de la verdad" del libro de Orwell, donde el pasado se manipulaba e incluso se re-escribía para adaptarlo a su posición política. También lamentable el adoctrinamiento para ir a la manifestación independentista. Dejen de adoctrinar a los niños de una vez !!!
jbm1966 25/08/2015 - 11:12h
El video con una pedagógica de Gispert habría de tener más difusión de la que está teniendo. Un buen ejemplo del más vil ejercicio de manipulación: adoctrinar niños. Para eso está el sistema educativo.
LARRA 25/08/2015 - 11:12h
He visto por TV el reportaje y me ha parecido despreciable, tenia razón A Robles cuando dijo tenemos a vuestros hijos en nuestras escuelas añado en nuestras televisión y en nuestro Parlament
JuanPerez 25/08/2015 - 11:12h
Cada vegada més em reafermo en què el concepte "pederàstia ideologica" ha d'anar al codi civil com a delicte contra els drets dels infants i ser perseguit com a tal activitat delictiva. Sé que és molt prim el fil que separa la potestat dels pares per inculcar els seus fils els seus valors i fins i tot les seves creences i caure en allò que jo concep com a delicte: "la pederàstia ideològica" com a una mena de rentat de cervell molt proper al que porten a terme les sectes. En tot cas, la presidenta del Parlament, amb la seva actitud, ha traspassat tot els límits del que podem considerar com a comportament ètic i honest.
¿Quiere hacer un comentario?