Menú Buscar

El director de 'Cafè amb llet' es presentarà a les primàries de Podem de cara al 27S

Albano Dante, que té importants suports dins del partit de Pablo Iglesias, ha destacat per denunciar des de la seva revista els casos de corrupció relacionats amb la sanitat pública.

12.05.2015 13:34 h.
2 min
Albano Dante, director de 'Cafè amb llet'
Redacció

El cofundador de la revista digital Cafè amb llet, Albano Dante Fachin, es presentarà a les primàries de Podem per encapçalar la candidatura del partit de cara a les eleccions autonòmiques de Catalunya del proper 27 de setembre.

El periodista compta amb importants suports dins del partit. Es preveu que el procés de primàries se celebri entre l'última setmana de maig i la primera de juny, un cop finalitzades les eleccions municipals.

'Cafè amb llet', fundada el 2004, s'ha convertit en un flagell constant contra CiU i contra els casos de corrupció en relació a la sanitat pública. Dante, a més és un de l'els impulsors de la Plataforma Procés Constituent i un conegut activista anticapitalista que ha denunciat en diverses ocasions els efectes que, al seu parer, produirà el Tractat de Lliure Comerç i Inversions (conegut com TTIP).

La "dreta liberal", darrere del pla secessionista

Tot i estar d'acord amb un referèndum secessionista a Catalunya, el periodista ha denunciat en diversos dels seus articles que darrere de l'anomenat 'procés sobiranista' es troba la "dreta liberal" de CiU.

Dante ha retret a diversos partits el que segons la seva opinió ha estat una renúncia als assumptes socials per salvaguardar el full de ruta secessionista. L'aspirant a polític ha criticat les retallades efectuades pel Govern de la Generalitat amb la complicitat dels seus socis independentistes d'ERC, a qui ha considerat "la marca blanca de la corrupció sanitària".

Comentar
Antoni Ferret 25/08/2015 - 11:14h
1) Diu: "serà candidat de Podem a les eleccions autonòmiques de Catalunya el proper 27 de setembre". No és ben cert. Serà candidat a unes eleccions primàries a cap de llista. /2) Que tingui sort. És un molt bon element.
¿Quiere hacer un comentario?