CiU, PSC, PP i BeC denuncien ERC per fer 'trampes' a l'hora de registrar la seva llista electoral

Les quatre formacions acusen el membre d'ERC d'haver actuat de forma incorrecte quan ha accedit al registre a través del seu carnet professional en comptes de com a representant públic d'un partit polític.

16.04.2015 09:32 h.
1 min
Redacció / Agències

CiU, PSC, PPC i BComú han decidit presentar una queixa davant la junta electoral de zona en considerar que el representant d'ERC a Barcelona no ha actuat de manera correcta a l'hora de registrar la seva candidatura per la ciutat.

Les quatre formacions es queixen que el membre d'ERC ha accedit al registre amb el seu carnet professional abans de l'hora d'obertura de l'organisme, i no com a representant públic. Segons han explicat a l'ACN, la resta de formacions han pogut entrar al registre a les nou del matí, malgrat haver sol·licitat accedir-hi mitja hora abans, a les 8.30.

Quan finalment hi han entrat han vist que el representant d'ERC ja era dins. Pel que sembla, havia entrat amb el seu carnet professional i no havia actuat en tant que representant d'un partit polític.

Els quatre partits reclamen ara anul·lar aquest registre. En el seu escrit, expliquen l'ordre d'arribada I qüalifiquen la situació com un "greu perjudici" cap a ells.

Comentar
Antoni Ferret 25/08/2015 - 11:15h
Està malament, és clar. Però vaja, no cal amoïnar-s'hi gaire.
Pepitox 25/08/2015 - 11:15h
El llegar primero al registro supone que la candidatura aparezca primera en los listados oficiales de candidaturas. Parece poco importante en realidad, pero si los partidos se pelean tanto entre ellos para ser los primeros del listado, por algo será. En este sentido, lamentable lo de ERC y una petición muy justificada la de los demás que llegaron por turnos correspondientes a la entrada del registro, como todo hijo de vecino.
Mateos 25/08/2015 - 11:15h
Acaso no dijo Mas: "Tenemos que engañar al Estado". Pues que se hagan trampas entre ellos tampoco es sorprendente.
¿Quiere hacer un comentario?