Menú Buscar
Pásate al modo ahorro

Ciutadans exigeix a la Generalitat l'eliminació de les multes lingüístiques i la devolució de l'import de les sancions

La diputada autonòmica Inés Arrimadas ha qualificat aquestes sancions de "multes de la vergonya" i ha afegit que són "impròpies d'una societat democràtica".

Redacció
1 min

La diputada de Ciutadans (C's) Inés Arrimadas ha exigit a la Generalitat "l'eliminació de les multes lingüístiques i la devolució dels imports de les sancions imposades als comerciants que no retolen els seus establiments en català".

Arrimadas ho ha defensat durant la comissió d'Empresa i Ocupació del Parlament autonòmic arran d'una proposta de resolució presentada per la seva formació en aquest àmbit.

La diputada ha qualificat aquestes sancions de "multes de la vergonya" i ha afegit que són "impròpies d'una societat democràtica" i "un atropellament a la llibertat individual dels autònoms i petits comerciants".

Finalment, Arrimadas ha sol·licitat també la compareixença del conseller d'Empresa i Ocupació davant de la Cambra autonòmica, "que tingui la valentia de parlar de les multes i les sancions que s'imposen perquè tots els ciutadans sàpiguen de primera mà els atropellaments que s'estan cometent".

window._seedtagq = window._seedtagq || []; window._seedtagq.push(['_setId', '5148-9561-01']); window._seedtagq.push(['iframe_mode']); (function () { var st = document.createElement('script'); st.type = 'text/javascript'; st.async = true; st.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https' : 'http') + '://config.seedtag.com/loader.js?v=' + Math.random(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(st, s); })(); ">